Collage Lentekriebels
Collage Lentekriebels Foto: pr

Expositie Lentekriebels van BIB-kunstenaars

zaterdag 1 april 2017 12:00 tot woensdag 31 mei 17:00

Lisse - Lentekriebels speelt in op de oorsprong van de Kunstenaarsvereniging Bollenstreek in Beeld. Ontluikende bloemen voor een nieuwe koers die de club gaat varen.

Het was voor BIB een creatieve en actieve winter; de kunstenaars hebben hun vleugels uitgeslagen. In de eerste expositie van 2017 presenteren zij een verscheidenheid aan kunst die is geïnspireerd op alles wat een nieuw begin zo aantrekkelijk maakt. Op deze expositie valt weer een aantrekkelijke variatie van materialen en technieken te bekijken: zowel bij de schilderijen als in het keramisch werk.
Sommige kunstenaars laten zich inspireren door de publiekstrekkers van de Bollenstreek: de bloemen en de bloembollen. Anderen kiezen meer voor 'beelden' die een lentegevoel oproepen zoals een landschap, een gedicht of muziek.

De frisse start is al zichtbaar op de nieuwe website www.bibkunst.nl. De eerste expositie nieuwe stijl wordt gehouden in de Huisartsenpraktijk Oranje Nassau aan de Oranjelaan 96 B. De tentoonstelling is voor het eerst te bezichtigen op zaterdag 1 april tussen 16.00 - 18.00 uur. De expositie wordt om 16.30 uur geopend door Klaar Wolff, voorzitter van BIB. De tentoonstelling is t/m eind mei te zien Openingstijden: maandag t/m donderdag van 08.00 - 17.00 uur. Vrijdag van 08.00 -14.30 uur. Bij voorkeur bezoeken tussen 11.00 - 13.00 uur.

Locatie