Altijd al eens willen skeeleren? Maak kennis met de sport bij de open dag van IJs- en Skeelerclub Lisserbroek. |
Altijd al eens willen skeeleren? Maak kennis met de sport bij de open dag van IJs- en Skeelerclub Lisserbroek. | Foto: pr

Open dag skeelerclub Lisserbroek

Sport

Lisserbroek - De IJs- en Skeelerclub Lisserbroek houdt zaterdag 1 april open dag. Tussen 13.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om kennis te maken met de vereniging en deze sport.

Jong en oud kan dan vrij komen skeeleren (helm verplicht). Trainers zijn aanwezig om aanwijzingen te geven en te vertellen over het geheel vernieuwde trainingsprogramma voor zowel de jeugd als volwassenen en voor beginners en gevorderden. De begeleiding is in handen van enthousiaste en deskundige trainers.

Op het middenterrein kan de jeugd zich uitleven met hockey op skeelers. Jan van der Hoorn Schaatsen en Skeelers is aanwezig met een kraam om alle technische vragen te beantwoorden over de te gebruiken materialen bij het skeeleren. De speciale skeelerkar is aanwezig zodat je ook kan skeeleren als je nog geen skeelers hebt. Kinderen kunnen zich laten schminken, uitleven op het springkussen en krijgen poffertjes en een ijsje.

De ijs- en skeelerbaan ligt aan de Hillegommerdijk in Lisserbroek. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Uit de krant