Het doel blijft: extra tijd om haar kinderen te zien opgroeien. Nu Zwitserland is afgevallen, heeft Angela haar hoop gevestigd op een operatie in New York.
Het doel blijft: extra tijd om haar kinderen te zien opgroeien. Nu Zwitserland is afgevallen, heeft Angela haar hoop gevestigd op een operatie in New York. Foto: pr

Nieuw doel voor Angela Hoes: operatie in New York

Algemeen Goede doelen

Lisse - Angela Hoes, die alles op alles zet om kanker te overwinnen, kreeg onlangs te horen dat de operatie voor een chemopomp in Zwitserland niet door kon gaan.

Een grote klap voor het hele gezin dat zich daar op voorbereid had. Ze hebben nu hun ogen gericht op New York. Daar, in het Memorial Sloan Kettering Cancer Center is Dr. Peter Kingham de specialist en pionier op het gebied van het plaatsen van een chemopomp, waarmee zulke goede resultaten worden behaald.

Doneeractie blijft
Omdat Angela's verzekeraar deze behandeling niet dekt, blijft de doneeractie voor Angela in de lucht. Er is 150.000 euro nodig. Een kleine 25.000 euro is al binnen. Wie Angela wil helpen kan naar www.doneeractie.nl, zoek op Angela Hoes. Elk bedrag is welkom, help ze hun droom waar te maken. Wie ziek is, wil maar één ding: beter worden.

Uit de krant