Sybil van Dam leidt de Verhalentafel en maakt steeds een verslag van de bijeenkomst. Zo blijven de verhalen bewaard.
Sybil van Dam leidt de Verhalentafel en maakt steeds een verslag van de bijeenkomst. Zo blijven de verhalen bewaard. Foto: pr

Verhalen over vroeger aan de Verhalentafel in de bibliotheek van Lisse

Algemeen

Iedereen die het leuk vindt om zijn of haar verhalen over vroeger met anderen te delen is donderdagmiddag 21 september van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom in de bibliotheek in Lisse bij de Verhalentafel. 

De Verhalentafel bestaat uit negen bijeenkomsten in de bibliotheek waarbij de deelnemers elkaar verhalen vertellen over het alledaagse leven van vroeger in hun dorp of stad. Deelnemers kunnen oude voorwerpen en foto's meenemen als ze dat leuk vinden. 
Sybil van Dam (foto) leidt de Verhalentafel en maakt van elke bijeenkomst een mooi verslag. Zo blijven de mooie verhalen van toen bewaard. 
De onderwerpen die ter sprake komen zijn onder meer: Waar ben je geboren? Wat was het beroep van je vader? Ben je ook naar de Bewaarschool geweest? Welke winkels waren er toen? Wie kwamen er horen aan de deur? 

Schuift u ook aan bij de tafel op donderdagmiddag 9 september van 14.00 tot 16.00 uur? Meedoen met de Verhalentafel is gratis. Als u foto's van toen heeft is het leuk om ze mee te nemen. 

Ook op 28 september is er op dezelfde tijd een Verhalentafel.

Uit de krant