Op 24 april is er een lenteconcert op Landgoed Keukenhof.
Op 24 april is er een lenteconcert op Landgoed Keukenhof. Foto: pr

Lenteconcert voor jubilerende Keukenhof

Algemeen

Beleef het unieke en onvergetelijke Keukenhofconcert dat ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van Bloemententoonstelling Keukenhof wordt georganiseerd. Dit voorjaarsconcert is een ongeëvenaard evenement met een veelzijdig programma van pop en klassieke muziek. Het decor is het sfeervolle Landgoed Keukenhof midden in de bloeiende Bollenstreek. Semilive zendt Omroep Max het concert uit (NPO2).

Trakteer jezelf op een mix van klassiek en pop, vertolkt door de grote muzikale talenten van Nederland. De muzikale leiding ligt in handen van Guido Dieteren van poporkest Guido's Orchestra, een internationale sensatie van Nederlandse bodem die op het podium stond met Lionel Richie en Diana Ross. Het orkest werd terecht uitgeroepen tot The World's No. 1 Poporchestra.

·        De spectaculaire opening van de show wordt verzorgd door niemand minder dan Karin Bloemen.
·        Tangofenomeen Carel Kraaijenhof zal naast andere nummers ook zijn Adios Nonino vertolken.
·        Laat je verbluffen door het gemak waarmee multitalent Tania Kross wisselt tussen klassiek en pop.
·        Alain Clark, bekend van zijn albums Live it Out (met tophit Father & Friend) en Colorblind (dubbel platina), zal iedereen laten horen waarom hij al ruim 10 jaar in de Nederlandse hitlijsten staat.
·        Singer-songwriter Else Dewall, die onlangs Maria speelde in The Passion, zal het publiek trakteren op haar unieke stemgeluid, en haar geweldige gitaar- en saxofoonspel.
·        Ook de 11-jarige Ripley, die zowel de jury als de kijkers van Holland's Got Talent wist te overdonderen met zijn operastem, is van de partij om het publiek met zijn unieke talent weg te blazen.
·        Tot slot kan het publiek genieten van de schitterende stem van de doorgewinterde bariton Hans van Heiningen.

Breng op 24 april een heerlijke lenteavond door in Keukenhof. Het concert begint om 18:00 en duurt 2 uur. Vanaf 17.00 uur is het landgoed open. Ticketverkoop via www.keukenhof.nl. Koopt u een combiticket, dan heeft u ook toegang tot de bloemententoonstelling.

Uit de krant