Da Capo verzorgde muzieklessen op twee basisscholen in Lisse. |
Da Capo verzorgde muzieklessen op twee basisscholen in Lisse. | Foto: pr

Fun- en informatiedag voor kids bij Da Capo

Cultuur

Lisse - De dirigent van Da Capo's jeugdafdeling heeft de afgelopen weken muzieklessen verzorgd op een tweetal basisscholen. Dit project wordt afgesloten met een informatie- en fundag op zaterdag 1 april.

Kinderen kunnen er samen met de jeugdleden van Da Capo ontdekken hoe leuk blaasmuziek, slagwerk en majorette/twirl bij muziekvereniging Da Capo is. Er zijn infostands over alle soorten instrumenten. Om uit te vinden welk instrument je het leukst vindt, mogen kinderen ze allemaal uitproberen.  Leden van Da Capo helpen daarbij en leggen precies uit hoe alles werkt. Bovendien kunnen bezoekers direct meedoen aan workshops en zijn er de hele dag leuke demonstraties. Kom langs en kom alles te weten over de nieuwe Music Kids-opleiding die binnenkort van start gaat.

Op deze basiscursus Music Kids leren kinderen al noten lezen en samenspelen. Inschrijven voor de cursus kan op de fundag. Die dag heet niet voor niets fundag, want er zijn ook nog spelletjes, een springkussen, gratis poffertjes, suikerspinnen en nog veel meer! Speciaal voor de papa's en mama's is er gratis koffie en appeltaart (zolang de voorraad strekt). Iedereen is 1 april welkom tussen 12.30 en 16.00 uur in 't Speelkwartier aan de Hannie Schaftlaan 1a. Voor meer informatie ga je naar www.dacapolisse.nl.

Uit de krant