Afbeelding
Foto: pr

Paaslunch in 't KrantCafé

Human Interest

Lisse - Het KrantCafé houdt dinsdag 11 april in 't Poelhuys een lunch van 12.00 tot 14.00 uur. Zo vlak voor Pasen gaat het natuurlijk om een paaslunch.

Deze lunch bestaat uit een amuse-kipkerriesalade, kipragoutpasteitje, lekkere broodjes met eiersalade en vleeswaren. Omdat het tegen Pasen loopt mag een eitje niet ontbreken. Als toetje wordt een advocaatje met slagroom geserveerd. Deze paaslunch wordt verzorgd door keurslager Roland Clemens uit de Poelpolder, Vivaldistraat 3. De kosten van deze heerlijke lunch bedragen   € 6,- per persoon. U kunt zich inschrijven vanaf 27 maart t/m 7 april tussen 10.00 en 12.00 uur in 't Poelhuys.

Over het Krantcafé
Het Krantcafé in het Poelhuys is al jarenlang een begrip. Als u eens gezellig, samen met leeftijdgenoten, een kopje koffie of thee wilt drinken of een praatje wilt maken, biedt het Krantcafé u graag daarvoor de mogelijkheid. U kunt ook even de kranten doorbladeren om zo van allerlei zaken op de hoogte te blijven. Er zijn altijd gastdames en/of –heren aanwezig om u te verwelkomen. Het Krantcafé is alle ochtenden van de werkdagen geopend, behalve op donderdagmorgen. U kunt er van 10.00 tot 12.00 uur terecht. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Uit de krant