De Vrienden van Da Capo Live in 2019. Binnenkort is er een nieuwe editie.
De Vrienden van Da Capo Live in 2019. Binnenkort is er een nieuwe editie. Foto: pr

De Vrienden van Da Capo Live!

zaterdag 26 november 2022 20:30

Na het succes van 2019 zal de harmonie van Da Capo opnieuw optredens verzorgen in het Fioretti College, Sportlaan 3 in Lisse. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november kunt u genieten van een spectaculaire muzikale avond: De Vrienden van Da Capo Live!

De harmonie van Da Capo onder leiding van René Leckie werkt op deze avonden samen met een coverband en diverse solisten. Het worden mooie avonden met optredens in uiteenlopende genres, van klassiek tot pop en Nederlandstalig.

Sfeervolle kroeg
De zaal wordt omgetoverd tot een sfeervolle kroeg met grote dansvloer waar de bar de hele avond open is. Na de optredens kan er verder gedanst worden op muziek van Splash! Drive-in show.

Bastrombonist Jos Jansen
Jos is conservatorium afgestudeerd bastrombonist en speelde onder andere bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Als solist trad hij op in diverse landen in Europa, Zuid-Amerika en in de Verenigde Staten. De soloshows van Jos bevatten komische elementen, maar laten vooral een virtuoze trombonist zien, die zowel het klassieke repertoire als lichte muziek op zeer muzikale wijze vertolkt.

Coverband Support Act
Support Act is een coverband met de beste muziek uit de afgelopen decennia. Een Top 2000-band met alleen maar greatest hits! Met deze band gaan de voeten automatisch van de vloer.

Zangers Fabiënne Dallau en Jordi Kerkum
De harmonie heeft al eerder samengewerkt met Fabiënne en Jordi. Dit is door alle partijen zeer goed bevallen en daarom treden ze voor u op tijdens De Vrienden van Da Capo Live! Van ‘pop’ tot ‘musical’, laat u verrassen door deze veelzijdige zangers.

Blaaskapel de Pretnoten
Blaaskapel, dweilorkest, pretband of evenementenband, de Pretnoten maakt de omschrijving niet uit. Met plezier genieten ze van elk optreden en maken daar een groot feest van!

Sponsoring
Heeft u een onderneming en wilt u uw zakenrelaties een keer trakteren op een leuke avond uit of wilt u gewoon een leuke avond beleven met uw vrienden of familie én uw onderneming promoten? Sponsor dan dit mooie evenement. Neem contact op: VVDCL@dacapolisse.nl

Kaarten bestellen
Om kaarten à € 20,00 te bestellen voor een spetterende avond op vrijdag 25 of zaterdag 26 november kijk op de website: www.dacapolisse.nl of check de Facebook- of Instagrampagina. Aanvang van De Vrienden van Da Capo Live! is 20.30 uur op beide avonden. De zaal gaat open om 20.00 uur.

Locatie