Iedreen is welkom bij de Regenboogmaaltijd bij buurthuis Salvatori.
Iedreen is welkom bij de Regenboogmaaltijd bij buurthuis Salvatori. Foto: Pixabay

Regenboogmaaltijd bij Salvatori

vrijdag 16 december 2022 18:00

Eens per maand organiseert buurthuis Salvatori een regenboogmaaltijd. Dit is een maaltijd waarbij iedereen welkom is.

Vrijdag 16 december is de eerstvolgende regenboogmaaltijd. Dit zal een maaltijd zijn die in het teken staat van kerst. Dus zou je graag die avond buiten de deur willen eten en andere mensen willen ontmoeten, voel je welkom! Wel graag van tevoren even aanmelden bij Mariët op 06-54314441. 

De medewerkers bij Salvatori starten de maaltijd om 18.00 uur (en het duurt tot ongeveer 20.30) in buurthuis Salvatori aan de Wagenstraat 33. De kosten voor deze maaltijd zijn 10 euro per persoon, inclusief drankjes.

Locatie