Werk van Ton Meeuwenoord.
Werk van Ton Meeuwenoord. Foto: pr

Expositie Ton Meeuwenoord in de bieb

donderdag 5 januari 2023 10:00 tot woensdag 1 maart 18:00

In de bibliotheek van Lisse is nog tot en met 1 maart een expositie van kunstenaar Ton Meeuwenoord uit Noordwijkerhout te zien.

Nieuwsgierigheid is altijd een belangrijke drijfveer geweest om zich verder te ontwikkelen. Ook doorzettingsvermogen heeft geholpen. Soms valt het resultaat tegen en dan is het de kunst om toch door te gaan. Ton heeft vijf jaar lessen gevolgd op de kunstacademie in Rijnsburg en sinds acht jaar is hij als docent werkzaam. Ton is ook lid van BIBkunst voor de uitwisseling en om over en weer werk te kunnen laten zien en feedback te krijgen. De expositie is gratis te bezichtigen tijdens openingstijden van de bibliotheek aan de Koninginneweg 79A.

Locatie