Afbeelding
Foto: pr

Kom kijken: modelbouwdag in De Meerkoet

zondag 12 februari 2023 10:00 tot 17:00

De vereniging van modelbouwers en wargamers Haarlemmermeer houdt zondag 12 februari voor de eerste keer een 12 uurs modelbouwdag in dorpshuis De Meerkoet aan de Krabbescheerstraat 1 in Lisserbroek.

Je kunt zien hoe modelbouwers bezig zijn met hun eigen project en daar samen met elkaar aan werken. Een tentoonstelling van al gebouwde modellen en diorama’s als voorbeeld is in de biljartruimte te bezichtigen. Je kunt vragen stellen aan iedereen. Kortom: een leuke manier van kennismaken met de modelbouwwereld. Leuk voor jong en oud, dus kom gerust een kijkje nemen. De toegang is gratis en de deuren staan open voor het publiek van 10.00 tot 17.00 uur. 

Heeft u zelf interesse in modelbouwen, dan bent u wekelijks welkom op de donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in Het Contact aan de Sandestein 42 in Nieuw-Vennep. Loop gerust binnen voor info over deze vereniging en of het aansluiten erbij.

Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebookpagina van De Meerkoet of van de Modelbouwvereniging:
https://www.facebook.com/demeerkoetlisserbroek/ en https://www.facebook.com/ModelbouwClubhoofddorp 

Locatie