The Old Strangers komen naar De Meerkoet in Lisserbroek.
The Old Strangers komen naar De Meerkoet in Lisserbroek. Foto: pr

“The Old Strangers” in dorpshuis De Meerkoet

zondag 5 februari 2023 15:00

Op zondagmiddag 5 februari staat de band The Old Strangers opnieuw op het podium van dorpshuis De Meerkoet. Deze band staat garant voor een gezellige middag met lekkere muziek, waardoor de voetjes zeker van de vloer gaan!

In 1964, nu zowat 60 jaar geleden, werd in Nieuw-Vennep de rock-’n-rollband The Yellow Strangers opgericht. In 1967 werd de band uitgeroepen tot “beste rock-’n-rollband van de Bollenstreek”. Zij stonden ooit in het voorprogramma van The Golden Earring. Door huwelijk en andere beroepsmatige verplichtingen viel de band uiteindelijk in 1977 uiteen. In 2009 werden de inmiddels stoffige gitaren en drumstokken weer onder het bed vandaan gehaald en werd door enkele van de oude bandleden weer een rock-’n-rollband samengesteld. Nu gezien de gemiddelde leeftijd van de bandleden: The Old Strangers.

De in het verleden gespeelde nummers werden weer voorzien van de juiste tonen en akkoorden. De band heeft een loyale doelgroep, vooral generatiegenoten maar ook hun kinderen en kleinkinderen. In de afgelopen 13 jaar werd door de band voornamelijk opgetreden in bruine cafés in de regio en in clubhuizen en bij familiefeesten. Met hun muziek maakt de band, samen met het aanwezige publiek, een reis terug naar een tijd toen rock-’n-roll nog heel gewoon en heel gezellig was.
Aanvang 15.00 uur, entree € 3,50. Voor meer informatie mail meerkoet@maatvast.nl of bel het dorpshuis 0252-413457.

Locatie