Wat is het nut van de mol? Je hoort het bij de lezing in De Groene Bol.
Wat is het nut van de mol? Je hoort het bij de lezing in De Groene Bol. Foto: pr

Lezing ‘De onmisbare medewerkers voor een gezonde tuin’

zaterdag 18 maart 2023 14:00

Op 18 maart organiseert NME “De Groene Bol” een lezing met als onderwerp: De onmisbare medewerkers voor een gezonde tuin.

De lezing gaat in op het voedselweb in de grond, bestaande uit vele organismen die een rol spelen in de grondstructuur en het water- en voedselaanbod in de grond. Wist u dat er door organismen antibiotica geproduceerd worden om de planten in de tuin te beschermen tegen boosaardige organismen? Deze middag kunt u uw kennis hierover bijspijkeren. De lezing begint om 14.00 uur bij NME “De Groene Bol” tegenover de Hofboerderij op Landgoed Keukenhof.

Locatie