De vorige editie van Popquiz Lisse was een volle zaal met veel gezelligheid.
De vorige editie van Popquiz Lisse was een volle zaal met veel gezelligheid. Foto: pr

Tweede editie Popquiz Lisse in ‘t Poelhuys

vrijdag 31 maart 2023 20:00

Ron en Meindert hebben er zin in! Vrijdagavond 31 maart zijn zij de gastheren voor de tweede editie van de Popquiz Lisse in ‘t gezellige Poelhuys aan de Vivaldistraat 4. Vanaf 20.00 uur strijden teams voor de overwinning. De eerste editie in november vorig jaar was in ieder geval een groot succes met een goede sfeer en veel meezingen en plezier. Aanmelden via popquizlisse@gmail.com

Doe je mee? Herken de hits, de foto’s, de intro’s, de snipperhits, de videoclips, de hitpuzzel, het vinyl en de fragmenten uit de jaren 80 tot en met de hits van nu (met soms een fragment uit de jaren 70). Stel een team samen van minimaal 4 tot maximaal 6 personen en geef je op door een e-mail te sturen aan popquizlisse@gmail.com. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen voor de 3 beste teams en is de avond vooral een feest van herkenning met veel o ja- en meezing-momenten. Tevens is er een hilarische ‘hoedje af, hoedje op-ronde’, waarbij uiteindelijk één persoon overblijft die dan een mooie prijs wint.

Doe je mee?
Geef je snel op, want vol is vol. We beloven dat het een feestje gaat worden. We zien je graag vrijdagavond 31 maart, maar vergeet je niet vooraf aan te melden. We starten om 20.00, dus kom iets eerder. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Volg ons ook op Facebook voor meer informatie.

Locatie