Afbeelding
Foto: Eva Roefs

Wilfried de Jong en Caro Derkx - Haar in de Wind

maandag 4 maart 2024 20:00 tot 21:30

fietstheater n “Haar in de wind” is theater voor fietsfanaten en luie bankzitters. Als Caro Derkx en Wilfried de Jong rijden over bospaden, dijken en glinsterend asfalt slaat hun fantasie op hol. Energie, verhalen en humor op vier dunne bandjes op maandag 4 maart in Theater Floralis.

Wilfried en Caro zijn gek op fietsen. Fietsen is sporten, zwoegen en doorzetten, maar het levert ook stof op tot nadenken. Wilfried zette Caro ooit op een racefiets, zij stopte vanaf toen niet meer met trappen. 

In Haar in de Wind staan een oude stalen Pegoretti en een Trek van carbon recht tegenover elkaar. Caro en Wilfried zijn anderhalf uur tot elkaar veroordeeld. In lief en leed. 

Een theatrale tocht vol vriendschap, strijd en rare invallen. In filmbeelden is te zien hoe Caro in de voetsporen van Wilfried voor het eerst een Alpenreus beklimt

Locatie