Afbeelding
Foto: pr

The Holdovers te zien in Filmhuis Lisse

dinsdag 5 maart 2024 20:00 tot 22:30

De Amerikaanse speelfilm ‘’The Holdovers’’ draait dinsdag 5 maart om 20.00 uur in het Filmhuis te Lisse. 

In The Holdovers, van de veelgeprezen regisseur Alexander Payne, moet een chagrijnige onderwijzer (Paul Giamatti) op een prestigieuze Amerikaanse school tijdens de kerstvakantie achterblijven op de campus om toezicht te houden op het handjevol leerlingen dat nergens anders heen kan. Tegen de verwachting in vormt hij een band met een van de leerlingen – een slimme onruststoker met problemen (debutant Dominic Sessa) – en het hoofd van de schoolkeuken (Da’Vine Joy Randolph) die onlangs haar zoon verloren heeft in Vietnam.

De film heeft al vele lovende kritieken gehad. Zo schreef de Volkskrant: ‘The Holdovers’ is zo’n hartverwarmende film die je jaarlijks moeiteloos opnieuw kunt consumeren. Regisseur Alexander Payne haalt, zoals vaker in zijn films, het beste naar boven in zijn hoofdrolspelers.’ 

Filmhuis Lisse is te vinden in Floralis-Huis van Cultuur, Floralisplein 69 te Lisse. De foyer opent dertig minuten voor iedere voorstelling. De grote mijnzaal opent 15 minuten voor de voorstelling. Iedereen, zowel leden als niet-leden, zijn van harte welkom.

Kaartjes à € 8,00 excl. € 0,50 reserveringskosten zijn uitsluitend vooraf te koop via www.filmhuis-lisse.nl

Locatie