Afbeelding
Foto: pr

Marathon indoor roeien bij RV Iris

zaterdag 9 maart 2024 13:00

Roeivereniging Iris houdt op zaterdag 9 maart weer een leuke en sportieve wedstrijd. Om 13.00 uur starten de deelnemers met de strijd om als snelste een marathon te roeien. De afstand van 42,195 km kan zowel individueel als in estafette vorm (2 of 4 ploeggenoten) worden afgelegd op de Concept 2 ergometers van de roeivereniging. Zelf een ergometer meenemen kan ook.

Dit jaar strijden leden van RV Iris tegen atleten van De Spartaan en crossfitters van het crossfit team Kenians Athletics. De Kenians finishten vorig jaar als eerste met een tijd van 2:37:02.

Sportschoolbezoekers, thuissporters of andere indoor-roeiteams uit de Bollenstreek, die verwachten een goede partij te zijn voor de wedstrijd, zijn welkom ook mee te doen. Neem contact op met info@rv-iris.nl voor meer informatie. Langskomen om aan te moedigen mag natuurlijk ook. RV Iris, Ruishornlaan 23 in Lisse.

Locatie