Afbeelding
Foto: pr

Modelspoorbeurs in ‘t Poelhuys

zaterdag 9 maart 2024 10:00 tot 15:00

In ’t Poelhuys te Lisse vindt op zaterdag 9 maart de zeventiende editie plaats van de Modelspoorbeurs. Van 10.00 tot 15.00 uur zijn liefhebbers van modelspoortreinen en alles wat daarbij hoort weer van harte welkom om te kijken, te kopen en mogelijk ook te ruilen.

Op gemiddeld 90 tafels bieden de deelnemers een uitgebreid en gevarieerd assortiment in diverse schalen aan. Er kan ook informatie worden ingewonnen over uw eigen modeltreinen of modelbaan. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te informeren naar de waarde ervan.

De Modelspoorbeurs staat bekend als een interessante en vooral gezellige beurs. Veel bezoekers kennen elkaar en bespreken de pas aangeschafte spullen met elkaar onder het genot van een kopje koffie, al dan niet met wat lekkers erbij.

De toegang tot de beurs is gratis, ook uw auto kunt u gratis in de buurt van ’t Poelhuys parkeren, iets verderop, naast de Pauluskerk, is vaak voldoende parkeerruimte.

Aanbevolen wordt om met de (brom)fiets of het openbaar vervoer te komen. Bus 50 (Leiden - Haarlem) en Bus 361 (Sassenheim - Schiphol) stoppen voor de deur bij halte ‘’Uitermeer’’.

Voor info: www.modelspoorbeurslisse.nl 

Locatie