Tekenen is ontspannend en wie weet ontdekken deelnemers aan de cursus wel dat ze er heel goed in zijn.
Tekenen is ontspannend en wie weet ontdekken deelnemers aan de cursus wel dat ze er heel goed in zijn. Foto: pr

Tekenen in De Beukenhof

Activiteiten

Vrijetijdsbesteding • In zaal Hyacint van De Beukenhof wordt iedere maandag van 13.30 uur tot 15.30 uur een tekencursus gegeven, bestaande uit drie sessies. Van 25 september t/m 6 november is de eerste serie van 6 lessen.

Bij voldoende deelnemers kan men daarna aan de vervolgserie deelnemen.

Deze cursus is bedoeld om de schroom te overwinnen en onvermoed tekentalent te ontdekken. De docent, Annet van Gerven, leert de deelnemers de eerste principes van tekenen die als basis dienen voor de verdere ontwikkeling en het gebruik van technieken. Voor kennismaking met die technieken is materiaal aanwezig. Deze cursus biedt ook de meer gevorderde tekenaars voldoende uitdagingen. Per 6 lessen is de cursusprijs 43,50 euro.

Wie eerst wil kennismaken met de materialen om te kijken of tekenen iets voor hem of haar is, heeft ook die mogelijkheid. Een losse les kost 14,50 euro. Per keer kunnen de deelnemers werken met diverse tekenmaterialen, zoals potlood, aquarel, pastel of acrylverf op papier. Na drie losse lessen zijn de volgende drie lessen gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Annet van Gerven per e-mail: annetvangerven@casema.nl. Zie ook de website van De Paraplu: www.deparaplu-lisse.nl.

Uit de krant