Voor de triatlon neem je zelf skeelers mee en een helm. En hardloopschoenen uiteraard.
Voor de triatlon neem je zelf skeelers mee en een helm. En hardloopschoenen uiteraard. Foto: pr

Bijzondere triatlon rond skeelerbaan Lisserbroek

Activiteiten Feestweek

SPORT • In samenwerking met de Harddraverijvereniging Lisse houdt de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek op zaterdag 23 september een bijzondere en uitdagende triatlon. Deze bestaat uit skeeleren, steppen en hardlopen op en rond de skeelerbaan van Lisserbroek.

Er geldt geen leeftijdgrens en de deelname is geheel gratis. Inschrijven kan vanaf 13.00 uur in de kantine van de ijs- en skeelerclub of per email: secretaris@ijs-skeelerclublisserbroek.nl (graag volledige naam en geboortedatum opgeven). De deelnemers worden in leeftijdsgroepen ingedeeld. De eerste groep (deelnemers t/m 11 jaar) start precies om 14.00 uur. Als de eerste groep klaar is met steppen, start de tweede groep (t/m 15 jaar). Als ook zij het steppen achter de rug hebben, mag de laatste groep (leeftijd boven de 15 jaar) beginnen. De prijsuitreiking vindt direct na afloop plaats. Natuurlijk willen de deelnemers aangemoedigd worden; zij hopen op veel enthousiast publiek.


De triatlons worden gehouden op de skeelerbaan in Lisserbroek aan de Hillegommerdijk 53. Er is voldoende parkeerplaats. Deelnemers zorgen zelf voor skeelers. Het dragen van een helm is verplicht. De organisatie adviseert met klem ook andere bescherming te gebruiken zoals hand-, pols- en kniebeschermers. Voor het onderdeel steppen hoeven deelnemers zelf niet voor een step te zorgen, die zijn aanwezig. Dragen van een helm is hierbij verplicht. Voor het hardlopen nemen deelnemers zelf goede sportschoenen mee.

Uit de krant