Op de tekencursus leren de deelnemers werken met diverse materialen, waaronder potloden.
Op de tekencursus leren de deelnemers werken met diverse materialen, waaronder potloden. Foto: pr

Tekenen in De Beukenhof

Activiteiten

CREATIEF • In zaal Hyacint van De Beukenhof wordt iedere maandag wordt van 13.30 uur tot 15.30 uur een tekencursus gegeven. Deze cursus is bedoeld om de schroom te overwinnen en onvermoed tekentalent te ontdekken.

De docent, Annet van Gerven, leert deelnemers de eerste principes van tekenen die als basis dienen voor de verdere ontwikkeling en gebruik van technieken. Voor kennismaking met die technieken is materiaal aanwezig. Deze cursus biedt ook de meer gevorderde tekenaars voldoende uitdagingen.

Op maandag 15 januari gaat de derde serie van start. Er is nog plaats! Na 6 lessen sluit deze cursus op maandag 19 februari. Op maandag 26 februari is een inhaalles. Per 6 lessen is de cursusprijs 43,50 euro. Men kan ook eerst kennismaken met de materialen om te kijken of tekenen bevalt. Per keer kan men werken met diverse tekenmaterialen, zoals potlood, aquarel, pastel, of acrylverf op papier. Een losse les kost dan 14,50 euro. Na drie losse lessen krijgt u drie lessen gratis. U kunt zich aanmelden bij Annet van Gerven per e-mail: annetvangerven@casema.nl. Zie ook de website van De Paraplu: www.deparaplu-lisse.nl.

Uit de krant