Senioren leren tijdens de vier bijeenkomsten in Berkhout hoe ze kunnen e-mailen, internetten, foto's maken en beheren met een Android-tablet.
Senioren leren tijdens de vier bijeenkomsten in Berkhout hoe ze kunnen e-mailen, internetten, foto's maken en beheren met een Android-tablet. Foto: pr

Tabletcursus (Android) voor senioren in Berkhout

Activiteiten

INTERNET • Hoewel de bediening van een tablet eenvoudig is, kan het prettig zijn op weg geholpen te worden. Marente start daarom een cursus voor tablets die draaien op Android (dus geen iPads).

De eerste van vier bijeenkomsten is donderdag 1 februari van 14.00 tot 16.00 uur in Woonzorgcentrum Berkhout, Berkhoutlaan 15. Tijdens de cursus leren senioren stap voor stap de mogelijkheden op het gebied van internet, e-mail, foto's en apps. Om een nieuwe tablet gebruiksklaar te maken kunnen deelnemers gebruikmaken van de gratis installatieles.

Tijdens de cursus leren de deelnemers in een rustig tempo de tablet te bedienen en maken zij kennis met verschillende programma's, ook wel 'apps' genoemd. Ook leren ze o.a. foto's maken, beheren en versturen, hoe ze kunnen e-mailen en internetten en hoe social media werken. Onder begeleiding van een ervaren docent met kennis van computer en software, beheersen de deelnemers de vaardigheden binnen korte tijd. Aanmelden voor deze cursus: graag voor 17 januari a.s. Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer (071) 409 32 23 en/of e-mailadres ledenservice@marente.nl. Kijk ook eens op www.marente.nl.


Uit de krant