In de zomervakantie worden verschillende zwemcursussen gegeven bij De Waterkanten. | Foto: pr
In de zomervakantie worden verschillende zwemcursussen gegeven bij De Waterkanten. | Foto: pr Foto: pr

Zomer bij Sportcentrum De Waterkanten

Activiteiten

VAKANTIEPROGRAMMA • De zomervakantie staat voor de deur, maar De Waterkanten blijft zes weken lang open voor spetterend plezier.

Vrijdag 13 juli wordt de start van de zomervakantie gevierd met een spetterende poolparty voor jeugd t/m 14 jaar (in bezit van A-diploma). En om het feest compleet te maken is er een echte DJ en staat er een echte zomerse alcoholvrije cocktail klaar om de zomer in te luiden. Van 16 juli t/m 24 augustus wordt een speciale cursus leszwemmen georganiseerd. Tijdens deze cursus wordt er zes weken lang, vijf ochtenden per week zwemles gegeven. De groepslessen duren 45 minuten en worden tussen 08.30 en 10.45 uur gegeven. Ook is het mogelijk om voor kleine lesgroepen te kiezen. Deze lessen duren 30 minuten en worden tussen 08.00 en 08.30 uur gegeven.

Na de zwemlessen is het zwembad van maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur geopend voor het recreatief zwemmen (vanaf 13.00 uur het wedstrijdbad). Maar ook op zaterdag en zondag kunnen recreatieve zwemmers terecht. Op zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens het recreatief zwemmen zijn natuurlijk de glijbaan, de waterspeeltuin, de stroomversnelling en de whirlpool geopend en ligt er voldoende spelmateriaal in het water. Tevens is er voor kinderen t/m 15 jaar een zwemkaartje te koop inclusief een waterijsje, klein patatje en limonade.

Tijdens de zomervakantie ligt op doordeweekse dagen de stormbaan in het water en worden samen met de buurtsportcoach verschillende activiteiten georganiseerd. Deelname aan deze spelletjes is gratis en het is niet nodig om van tevoren in te schrijven. Dus houd de Facebookpagina van buurtsportcoach Lisse in de gaten en kom meedoen!

Ook blijft het de hele zomer mogelijk om aan je conditie te werken in De Waterkanten, met ClubAquafitness, ClubAquajogging, ClubAquavitaal en ClubAquabootcamp en floatfit®. Tevens is het op maandag en donderdag voor ouders met jonge kinderen mogelijk om mee te doen met het ouder&kindzwemmen. Banenzwemmers kunnen van maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 13.00 uur terecht en op zondag van 09.00 tot 10.00 uur.

Kortom, er is voldoende te beleven in Sportcentrum De Waterkanten. Kijk voor meer informatie en het volledige zomerrooster op www.sportfondsenlisse.nl

Uit de krant