Kindervoorstelling over scheiden | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl

Kindervoorstelling over scheiden

  Activiteiten
Een theaterstuk over een gezin dat in scheiding ligt, waarbij zeker ook ruimte is voor een lach!
Een theaterstuk over een gezin dat in scheiding ligt, waarbij zeker ook ruimte is voor een lach! (Foto: pr)

THEATER • In De Greef vindt woensdag 14 november de kindertheatervoorstelling 'Er was eens een gezin' plaats, van 15.00 tot 15.45 uur.

'Er was eens een gezin' is een must see voor iedereen die met een scheiding te maken heeft (gehad): kinderen van 6 t/m 9 jaar, ouders, tantes, ooms, opa's en oma's. Ondanks het thema valt er voor jong en oud ook genoeg te lachen. Het gaat over houden van elkaar en uit elkaar gaan, over bang zijn om als kind alleen achter te blijven en over aandacht durven vragen voor jezelf.

Heeft je kind te maken (gehad) met scheiding of verlies, dan is deze humoristische familievoorstelling echt iets voor jullie. De toegang is gratis. Aanmelden via www.cjgcursus.nl. De Greef is gevestigd aan de Ruishornlaan 21 in Lisse.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>