Een gezellige Sinterklaaswandeltocht door Lisse, voor jong en oud. Begin en einde bij De Poelmarkt.
Een gezellige Sinterklaaswandeltocht door Lisse, voor jong en oud. Begin en einde bij De Poelmarkt. Foto: pixabay

Gezellige Sinterklaastocht door het mooie Lisse

Activiteiten

WANDELEN • Franz van Sluis heeft een Sinterklaaswandeling uitgestippeld. Op zaterdag 1 december start deze tocht om 16.00 uur bij De Poelmarkt.

Franz wandelt op dinsdag- en donderdagavond met een groep van zo'n 20 wandelaars door het mooie Lisse. Team Buurtwerk van WelzijnsKompas biedt een ondersteunende rol. Op zaterdag en zondag worden in de donkere maanden geregeld leuke, bijzondere wandelingen georganiseerd zoals de Sinterklaastocht, de Lichtjes Loop en de Snertwandeling. Op 1 december is dus de Sinterklaastocht. Deelnemers verzamelen om 15.45 uur bij De Poelmarkt (Vivaldistraat 1). De groep vertrekt om 16.00 uur. Tijdens de pauze is Jan de Kuijper, cateraar en vast gezicht bij de wandelgroep, aanwezig bij het nieuwe kantoorpand van WelzijnsKompas. Hij sponsort de warme chocolademelk met slagroom én een lekkernij tijdens de pauze. Na circa 7 kilometer wandelen zijn de lopers rond 18.00 uur terug bij De Poelmarkt. Deelname aan de Sinterklaastocht is kosteloos en niet leeftijdsgebonden: het is juist leuk wanneer jong en oud meewandelen.

Voor meer info kan men contact opnemen met Dionne Scheepmaker, d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06-453 315 45. Meer over de wandelingen staat op www.welzijnskompas.nl. WelzijnsKompas is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 – 12.30 uur op 0252-757100.

Uit de krant