Een feestelijke kerstlunch bij 't KrantCafé in 't Poelhuys.
Een feestelijke kerstlunch bij 't KrantCafé in 't Poelhuys. Foto: pixabay

Kerstlunch in 't KrantCafé

Activiteiten

DECEMBER • In aanloop naar de kerstdagen wordt op dinsdag 18 december een heerlijke kerstlunch geserveerd in sociaal-cultureel centrum 't Poelhuys, Vivaldistraat 4.

Het menu bestaat uit: bospaddenstoelensoep, kiprollade met rode wijn en kaneelsaus, aardappelgratin, haricot verts, stoofperen en een toetje toe. Daarbij hoort natuurlijk een drankje naar wens. Deze lunch wordt verzorgd door keurslager R. Clemens, Vivaldistraat 3. De kosten voor deze lunch bedragen 8,00 per persoon. Senioren kunnen zich inschrijven van 3 t/m 14 december bij de gastvrouwen en -heren van 't KrantCafé op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur in 't Poelhuys. In 't KrantCafé zijn senioren op voormelde ochtenden ook van harte welkom voor een kopje koffie/thee, het lezen van de krant en/of een praatje met de overige gasten of gastdames/heren.

Na de kerstlunch kunnen de gasten kijken en luisteren naar het optreden van mannenkoor Kasteelheeren in datzelfde Poelhuys. Houd de komende weken de berichtgeving in de gaten voor meer informatie over dit mannenkoor. 'Mensen die niet aan de kerstlunch hebben deelgenomen, zijn ook van harte welkom voor dit optreden. De Kasteelheeren zingen van 13.00 tot 15.00 uur en de entree is gratis.

Uit de krant