Living Words.
Living Words. Foto: pr

Zondag Open met Living Words

Activiteiten

ZANG • De werkgroep Zondag Open, aangesloten bij Stichting De Paraplu, organiseert jaarlijks een concertreeks met zangkoren en muziekensembles uit de regio. Zondag 20 januari verwelkomen zij Living Words uit Valkenburg (ZH) in De Beukenhof.

Living Words is van oorsprong een gospelkoor dat in mei 1997 is opgericht. Het koor staat onder leiding van dirigent Gerard van Duijn. Het is een hecht koor waarbij de koorleden door hun geloof met elkaar verbonden zijn. Het is dus niet gek dat opwekkingsliederen een belangrijk deel van hun repertoire vormen. Maar hun repertoire is veel breder. Ook populaire liedjes en ballads, zowel Nederlands- als Engelstalig, vertolken zij als geen ander. Ook schrijven zij hun eigen teksten. Zij gaan de bezoekers trakteren op een geweldige middag met een zeer gevarieerd programma.

Het optreden is in De Beukenhof, Eikenlaan 2a, Lisse. Aanvang 14.00 uur, einde circa 16.00 uur. Zaal open vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis. Kom op tijd, want vol=vol. Een vrijwillige bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld. Zie ook www.gospelkoorlivingwords.com en www.deparaplu-lisse.nl.

Uit de krant