Afbeelding
Foto: Saris & den Engelsman

Voorstelling 'O, Panama' in de bibliotheek

Activiteiten

PODIUM • De hele maand januari beleven kinderen de wereld van kleine Tijger en kleine Beer uit het boek 'O, wat mooi is Panama' van Janosch in de Bibliotheek Bollenstreek, vestiging Lisse. En op vrijdag 1 februari om 15.00 uur kan dat nog eens extra, want dan speelt de op dit boek gebaseerde voorstelling 'O Panama' in de bibliotheek.

In deze kleurrijke voorstelling kruipen twee vuilnismannetjes in de huid van kleine Tijger en kleine Beer op zoek naar het land van hun dromen. Ze bouwen een prachtige fantasiewereld uit eindeloos veel plastic dopjes, zakjes en flesjes. Ze toveren bloemen, bomen, vogels en insecten tevoorschijn.

De voorstelling is een ode aan de fantasie en laat zien dat reizen in je hoofd makkelijk en geweldig is. Je hoeft alleen maar opnieuw te kijken naar de wereld om je heen.

Voorleesdagen
Tijdens de Nationale Voorleesdagen (23 januari tot en met 2 februari) zijn in de vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek voorstellingen te bezoeken die kinderen laten ervaren hoe leuk verhalen zijn.

Kaarten kosten 2,50 euro voor kinderen die lid zijn van de bibliotheek en 3,50 euro voor niet-leden. (Groot)ouders mogen gratis mee. Via www.bibliotheekbollenstreek.nl en in de bibliotheek zijn de kaarten te koop.

Uit de krant