Andy Houtkamp presenteert 12de voetbalquiz in De Nachtegaal | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
De voetbalquiz wordt altijd goed bezocht.
De voetbalquiz wordt altijd goed bezocht. (Foto: pr)
Sport

Andy Houtkamp presenteert 12de voetbalquiz in De Nachtegaal

  Activiteiten

QUIZ • De Nachtegaal is vrijdag 8 februari het decor voor de 12de algemene voetbalquiz, georganiseerd door Kwis-Spelen.nl. Als presentator zal sportcommentator Andy Houtkamp optreden. Na elf verschillende presentatoren komt Houtkamp op herhaling.

De pittige algemene voetbalquiz, bestaande uit drie ronden van twintig vragen, wordt jaarlijks gepresenteerd door een andere bekende spreker. Van cabaretiers als Peter Heerschop en Sjaak Bral tot oud-voetballers als Sjaak Polak en Heinz Stuy en oud-scheidsrechters Dick van Egmond en Roelof Luinge. Ook enkele collega's van de media gingen Houtkamp voor: Sierd de Vos, Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Bas Ticheler (inmiddels perschef van Oranje). Hoofddorper Houtkamp is sinds 2008 een vertrouwd voetbalquiz-gezicht in de regio.

Deelname aan de quiz is in tweetallen. De voetballiefhebbers komen uit het hele land. De grootste kenners van het voetbal gaan op 8 februari met de hoofdprijs naar huis: een buitenlandse voetbalreis.
Inschrijven voor de voetbalquiz van 8 februari kan in tweetallen via www.kwis-spelen.nl. Deelname kost 10 euro per persoon.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>