Stichting Roos zoekt vrijwilligers voor vakantieweek in Nederland met verstandelijk beperkte kinderen | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Stichting Roos zoekt vrijwilligers voor vakantieweek in Nederland met verstandelijk beperkte kinderen

  Activiteiten

VAKANTIE • Stichting Roos doet een oproep: vind je het leuk om met kinderen met een verstandelijk beperking om te gaan en zou je wel eens begeleider willen zijn tijdens een vakantieweek in Nederland? Meld je dan aan bij Stichting Roos, want ze komen echt vrijwilligers tekort.

"Wij zoeken vrijwilligers die met ons mee willen gaan als begeleider tijdens een vakantieweek met 10 kinderen/jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. In de periode van 12 juli t/m 9 augustus hebben wij in Nederland, op twee locaties tegelijk, Roos vakantieweken. Voor elke week hebben wij 6 vrijwilligers nodig. Helaas hebben wij er nog niet genoeg voor dit jaar en zijn we dus hard op zoek! Lijk je dit leuk, word je enthousiast, meld je dan aan via onze site: www.stichting-roos.nl. Een verpleegkundige achtergrond is niet noodzakelijk. Op onze site kunt u heel veel informatie vinden en voor vragen kunt u bellen met Coby van Zegveld, 06-18570438", aldus de stichting.

Stichting Roos verzorgt sinds 1999 vakanties voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. De vakanties vinden plaats bij 't Volderke in Dongen (Noord-Brabant) en bij het Lorkenbos in Otterlo (Gelderland). Deze locaties zijn speciaal ingericht voor kinderen met een beperking. In de vakantieweek wordt een gevarieerd programma aangeboden, uiteraard afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers. Knutselen, spelletjes en sportieve activiteiten zijn een vast onderdeel.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>