Speeltuin Kindervreugd viert feest in mei | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Kindervreugd viert feest vanwege het 60-jarige bestaan.
Kindervreugd viert feest vanwege het 60-jarige bestaan. (Foto: pr)

Speeltuin Kindervreugd viert feest in mei

  Activiteiten

Lisse • De voorbereidingen zijn in volle gang en het is speeltuinvereniging Kindervreugd gelukt om voor de maand mei een mooi feestprogramma in elkaar te zetten vanwege het 60-jarige bestaan.

Op 3 mei starten ze met een klaverjasavond. Er zijn extra prijzen te verdienen voor de hoogste en de laagste pot en voor de meest gemiddelde kaarter.

Dan zijn op zondagmiddag 5 mei de hartenjagers aan de beurt. Na een lekkere lunch gaan zij aansluitend drie rondes hartenjagen. Beide kaartevenementen zijn alleen voor leden en bestaande donateurs.

In de meivakantie organiseren ze voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar drie dagen een huttenbouw. Van 8 t/m 10 mei kunnen de deelnemers met elkaar hun eigen hut in elkaar timmeren, van 10.00 tot 16.00 uur. Op vrijdag blijven de kinderen ook eten en duurt het tot 19.00 uur. De kinderen hoeven alleen een hamer mee te nemen, voor de rest wordt gezorgd. Deze huttenbouw is voor leden van de speeltuinvereniging gratis. Als lid mag je ook tegen betaling een vriendje of vriendinnetje meenemen dat geen lid is. Deelnemers moeten zich wel opgeven via www.kindervreugd.nl. Op vrijdag 10 mei zijn kinderen onder de 6 jaar ook welkom. Er is een leuk programma in elkaar gezet.

Op zaterdagavond 11 mei is er een superbingo met drie speciale rondes en veel mooie prijzen, alleen voor leden en bestaande donateurs.

Maandag 13 mei is er een jubileumsjoelavond.

Op vrijdagavond 17 mei is het tijd voor de darters en op zaterdag 18 mei houdt Kindervreugd in Zalencentrum de Engel een grote Reünie Quiz. Deze bestaat uit drie rondes met allerlei vragen over de speeltuin en de Engel van toen en nu. Er is plaats voor 70 teams van elk 2 personen. Inschrijfgeld 5 euro per persoon, betalen aan de deur. Geef je snel op via www.kwis-spelen.nl.

Op zondag 26 mei is de afsluiting van deze jubileumfeestmaand met Kindervreugd (spring)levend. Het belooft een geweldige middag te worden. Een grote open dag met heel veel luchtkussens, stormbanen, leuke spelletjes, activiteiten, popcorn en suikerspin. De jeugd kan zich deze middag heerlijk uitleven en na afloop is er voor alle kinderen een leuke verrassing. Voor de ouders en toeschouwers staat de koffie klaar. Deelname is voor iedereen gratis en opgeven is niet nodig. Het uitgebreide programma met aanvangstijden en extra informatie staat op www.kindervreugd.nl of kijk op de Facebookpagina van de vereniging.

Wie lid wil worden: voor 18 euro per jaar is het hele gezin lid. Aanmelden kan via de site.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>