Workshop voor senioren in KrantCafé Lisse | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Een ketting of armband maken tijdens de workshop in 't KrantCafé. Heeft u al een ontwerp in gedachten?
Een ketting of armband maken tijdens de workshop in 't KrantCafé. Heeft u al een ontwerp in gedachten? (Foto: Pexels.com)

Workshop voor senioren in KrantCafé Lisse

  Activiteiten

In 't KrantCafé Lisse, gehuisvest in 't Poelhuys aan de Vivaldistraat 4, is op vrijdag 10 januari van 10.00 tot 12.00 uur een creatieve workshop. De deskundige leiding is in handen van Patricia de Jong.

Op het programma staat het maken van een halsketting en/of een armband. Er is een ruime keuze uit kralen, bedeltjes en sluitingen waarmee je een sieraad naar eigen keuze kunt maken. Deelname kost 5 euro, inclusief materialen. Om organisatorische redenen moet je je vooraf aanmelden bij mevr. Lida Zoet, telefoon 410331 of e-mail: lidazoet@hotmail.nl. Voor nadere informatie zie ook www.deparaplu-lisse.nl en www.prutsenpracht.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>