Gooische Bingo FC Lisse bij Haven4 | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: FC Lisse

Gooische Bingo FC Lisse bij Haven4

  Activiteiten

FC Lisse organiseert in samenwerking met Haven4 op vrijdag 20 maart een grote Gooische Bingo. Het evenement, dat wordt gekoppeld aan de FC Lisse Veilingavond, blijkt een schot in de roos. Na twee dagen waren al meer dan 50 bingokaarten verkocht. Dat is goed nieuws voor de voetbalclub, maar ook voor maatschappelijk partner Support Casper, dat een deel van de opbrengst zal ontvangen.

Veilingorganisator Hubert Habers vertelt: "We hebben de FC Lisse Veiling 10 jaar lang op min of meer dezelfde manier georganiseerd. De laatste jaren steeds met een externe VIP-borrel en aansluitend de veiling in de kantine. Het veilingpubliek bestond uit een vaste groep trouwe gasten en daar werd steeds een fantastisch resultaat mee bijeengebracht. Uitgangspunt is steeds geweest dat de veilingavond een echte verenigingsavond zou zijn. Daarom zijn we gaan nadenken hoe we de avond verder door konden ontwikkelen om zo een breder publiek te bereiken."

Haven4
Het resultaat van een brainstormsessie is dat de volledige veiling dit jaar in Haven4 wordt georganiseerd en wordt gecombineerd met een Gooische Bingo voor de dames. Habers: "Omdat we niet hoeven te verplaatsen naar de club, houden we tijd over voor verrassend entertainment. Dit jaar is dat geen gastspreker, maar tenminste één bijzondere verrassingsact. Na afloop van de veiling worden de bingo en veilingzaal samengevoegd en is het na de bekendmaking van de opbrengst tijd voor een mooi feest, met muziek van DJ Partypixel."

Spraakmakende items
Door de nieuwe opzet is de veiling wat korter dan gebruikelijk. "We streven naar 150 tot 200 veilingitems en 100 prachtige bingoprijzen. Deze zijn van een veel hoger niveau dan mensen gewend zijn. Een Gooische Bingo staat immers bekend als een trendy spel boordevol spanning, lol en luxe prijzen. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke wellness-arrangementen, smaakvolle sieraden en spraakmakende beautyproducten. De Gooische bingo gaat voor luxe, glitter, glamour. We roepen de deelnemers dan ook op om toepasselijk uitgedost deel te nemen. Bij de ontvangst staat een heerlijke prosecco van Wereld Wijnen klaar."

Aanmelden
Aanmelden is noodzakelijk en kan bij Hubert Habers via hubert@fclisse.nl of via www.fclisse.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>