Afbeelding

Geef de kilometers die jij fietst betekenis

Activiteiten

Het is op dit moment nog onzeker of fietsevenementen door kunnen gaan in 2021, maar zelf fietsen kan natuurlijk wel. Tijdens de tweede editie van SoloRide geef jij de kilometers die jij fietst betekenis door niet alleen voor je eigen gezondheid en plezier te fietsen, maar voor het goede doel van jouw keuze.

Aan het begin van het nieuwe jaar stellen we onszelf vaak een persoonlijk fietsdoel. Een doel waar we naartoe kunnen trainen gedurende het jaar. Vaak gaat dit samen met een deelname aan een evenement of een geplande beklimming in de Alpen. Helaas zijn deze doelen voorlopig nog lastig te realiseren.
Met SoloRide krijg je dé motivatie om jouw fietsdoel in 2021 te bereiken. Je fietst namelijk zoveel mogelijk kilometers voor jezelf, maar ook voor het goede doel van jouw keuze. En krijg jij van ons een extra duwtje in de rug. 

Een eenvoudig concept
Het concept van SoloRide is simpel. Je fietst zo vaak en ver als je zelf wil. Op welke fiets je maar wil. De routes, die bepaal je helemaal zelf. Je fietsrit deel je na afloop via jouw actiepagina om anderen te inspireren en motiveren om ook mee te fietsen of te doneren.

Fiets mee
Schrijf jezelf in via www.soloride.nl en geef jouw kilometers extra betekenis.

Uit de krant