Logo lissernieuws.nl
Als de bladeren beginnen te vallen, is het weer tijd voor bokbier.
Als de bladeren beginnen te vallen, is het weer tijd voor bokbier. (Foto: pr)

Bokbier & Blues in De Gewoonste Zaak

  Activiteiten

Na een geslaagde feestweek in Lisse kan ook dit weer: Bokbier & Blues bij De Gewoonste Zaak. Daarmee wordt na een lange onderbreking door corona, een oude traditie in ere hersteld. 

De mannen van de Dynamite Bluesband kunnen nauwelijks wachten. Op zondag 10 oktober start het bokbierseizoen. De Gewoonste Zaak organiseert dan het eigen bokbierfestival. Tot groot plezier van velen spelen deze muzikanten daar hun dampende blues. Zaal open 14.00 uur, aanvang 15.00 uur. Toegang 5 euro p.p. Een geweldige combinatie met dit heerlijke herfstbier. Een betere start van dit onstuimige seizoen is nauwelijks denkbaar.
De inmiddels internationaal bekende bluesband heeft haar roots in de Bollenstreek. Dat wordt een vrolijk weerzien met oude vrienden en bekenden. Het nieuwe album ‘Medicine’ is een goede remedie tegen neerslachtige dagen. Er is na de nodige optredens een warme band ontstaan tussen de eigenaren van De Gewoonste Zaak en de leden van de band. Ze delen dezelfde passies: lekkere live muziek en mooi bier. Sommige dingen gaan gewoon goed samen. Het seizoensbier heeft een kenmerkende kleur en smaak. Er zijn meerdere bieren op tap, zodat liefhebbers echt een bier naar hun smaak kunnen vinden. Het heeft ook een iets hoger alcoholpercentage, dus kom vooral lopend of op de fiets.
De Gewoonste Zaak gaat open om 14.00 uur. De band wordt rond 15.00 uur op het podium verwacht. Toegang: 5,- per persoon, te voldoen bij binnenkomst.

Meer berichten