Logo lissernieuws.nl
<p>Minimusical Stamppot - een sprookjesmix, van Theater van Santen komt naar &#39;t Poelhuys.</p>

Minimusical Stamppot - een sprookjesmix, van Theater van Santen komt naar 't Poelhuys.

(Foto: pr)

Kindertheater in ‘t Poelhuys: Stamppot, een sprookjesmix

  Activiteiten

In ’t Poelhuys aan de Vivaldistraat 4 is zondag 7 november een kindervoorstelling te zien. De organisatie is in handen van Bescal. 

“Stamppot, een sprookjesmix” is een hedendaagse minimusical, gebaseerd op  bekende sprookjes en ontwikkeld door Theater Van Santen. Even lijkt het of je de sprookjeswereld van Sneeuwwitje binnenstapt, maar dat duurt niet lang. Spoedig krijgt het verhaal een onverwachte wending.
Zo is de boze stiefmoeder stikjaloers op mooie Sneeuwwitje. Deze gemene vrouw stelt alles in het werk om Sneeuwwitje uit te schakelen. Ze jaagt zelfs haar eigen spiegelbeeld de stuipen op het lijf! Sneeuwwitje besluit om op de vlucht te slaan. In het bos komt ze de grote boze wolf tegen die spontaan verliefd op haar wordt. Bijna lijkt het de boze stiefmoeder te lukken om Sneeuwwitje te vergiftigen, maar net op tijd kust de Wolf haar wakker. En dan...
Tickets zijn verkrijgbaar via www.floralislisse.nl. De voorstelling begint om 14.00 uur. Wilt u meer informatie? Mail dan naar Bescal: info@bescal.nl.

Meer berichten