Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Gratis sport- en spelmiddag voor kinderen met een beperking bij De Spartaan

  Activiteiten

Kom je ook naar de gezellige gezinsmiddag op de atletiekbaan in Lisse? Deze is er speciaal voor kinderen van 6 t/m 20 jaar met een beperking, maar het hele gezin is welkom! Op zaterdagmiddag 25 juni kun je lekker samen bewegen en plezier maken, iedereen op zijn eigen niveau. Daar houden we zeker rekening mee. We willen jullie nieuwe dingen laten zien of laten ervaren. Oh, als je broertjes of zusjes hebt, mag je hen ook meenemen. Hoe leuk is dat om de verschillende onderdelen samen te ontdekken en te doen.

In samenwerking met Stichting de Zevensprong en de Rotary Hillegom – Lisse organiseert atletiekvereniging De Spartaan deze sportieve gezinsmiddag op het sportpark Ter Specke. Tijdens het 60-jarig jubileumfeest van de Spartaan in 2021 is er bij (oud)-leden van de atletiekvereniging geld opgehaald zodat jullie kosteloos kunnen deelnemen aan deze sport- en spelmiddag.

Kinderen met een beperking in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar mogen dus samen met hun broertjes/zusjes meedoen aan deze middag. Ouders/verzorgers of begeleiders nodigen we ook van harte uit. Er zullen diverse spelactiviteiten uitgezet worden op de atletiekbaan waar we iedereen, op een zeer brede manier, kennis laten maken met de moeder der sporten, atletiek! Er zal op de dag voldoende begeleiding aanwezig zijn. De middag sluiten we af met een heuse prijsuitreiking, een demonstratie en iets heel lekkers voor iedereen. Wil je meer informatie over deze dag of misschien je nu al inschrijven, stuur dan een mailtje naar: avdespartaan60@gmail.com.

Meer berichten