Logo lissernieuws.nl
<p>Wandel ook mee met de avondvierdaagse!</p>

Wandel ook mee met de avondvierdaagse!

(Foto: Pixabay)

Schrijf je in voor de avondvierdaagse Lisse en Lisserbroek

  Activiteiten

Iedereen die weer mee wil doen aan een normale avondvierdaagse zonder coronabeperkingen, kan zich bij speeltuinvereniging Marijke inschrijven voor de wandeltocht voor alle dappere wandelaars uit Lisse, Lisserbroek en directe omgeving. Het evenement vindt plaats van maandag 30 mei tot en met vrijdag 3 juni

De Lissese avondvierdaagse wordt in samenwerking met de Koninklijke Wandelbond Nederland georganiseerd. Na inschrijving wordt iedereen gedurende die week in de gelegenheid gesteld om een zelf gekozen afstand (5 of 10 kilometer) af te leggen met een medaille als beloning voor de sportieve prestatie. Dit evenement vindt plaats in een gezellige sfeer met inmiddels ruim 1.500 deelnemers. Natuurlijk wordt ook de aankomende vierdaagse op vrijdag afgesloten met een knalfeest ter ere van de doorzetters met een dweilorkest en dj’s.
Gewoon weer even lekker bewegen, aan klasgenoten laten zien dat je het makkelijk kunt, een mooi momentje met de (klein)kinderen, weer even kijken in andere wijken, enzovoort. Redenen genoeg om weer eens een keer mee te lopen met de altijd goed georganiseerde wandelingen van de Avondvierdaagse.

Starttijden
De starttijden voor de twee afstanden zijn als volgt. Voor de 10 kilometer start je elke dag om 18.00 uur. Voor de 5 kilometer start je maandag tot en met donderdag om 18.15 uur, en op vrijdag om 18.30 uur.

Inschrijven
Scholen kunnen contact opnemen met A4d@svmarijke.nl voor een groepsinschrijvingsformulier. Om je voor het evenement in te kunnen schrijven zijn er diverse opties. Loop je 4 dagen met aan het eind een medaille, dan kost het € 5,80 (bij voorinschrijving € 5,20), meelopers (4 dagen zonder medaille) betalen € 3,00 en loop je 1 dag (met oorkonde na afloop) dan betaal je € 2,00.
Tijdens het wandelevenement kan iedere dag voorafgaand aan het vertrek vanuit SV Marijke (Crocussenstraat 3A) worden ingeschreven. Voorinschrijving voor jezelf of het hele gezin in alle rust kan bij SV Marijke op maandag 16 mei van 19.00 tot 20.00 uur en woensdag 18 mei van 14.00 tot 15.00 uur.

Meer berichten