Logo lissernieuws.nl
Ron en Meindert zijn muziekfanaten en organiseren op vrijdag 1 juli een popquiz in 't Poelhuys. Je kunt je per team van 4 tot 6 personen opgeven om deel te nemen.
Ron en Meindert zijn muziekfanaten en organiseren op vrijdag 1 juli een popquiz in 't Poelhuys. Je kunt je per team van 4 tot 6 personen opgeven om deel te nemen. (Foto: pr)

Meld je aan voor de Popquiz in ‘t Poelhuys

  Activiteiten

Ron en Meindert houden vrijdagavond 1 juli een popquiz in het gezellige Poelhuys aan de Vivaldistraat 4. Beiden zijn muziekliefhebber én radioprogrammamaker. Kom je muziekkennis testen! De popquiz begint om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Rob en Meindert hebben al vanaf jonge leeftijd grote interesse in Top 40-feiten, hits en muziekprogramma’s. Wat dat betreft een mooi duo dus om de Popquiz Lisse te organiseren. Herken de hits, de foto’s, de intro’s, de snipperhits, de videoclips, de hitpuzzel, het vinyl en de fragmenten uit de jaren 80 tot en met de hits van nu (met soms een fragment uit de jaren 70). Stel een team samen van minimaal 4 tot maximaal 6 personen en geef je op door een e-mail te sturen aan: popquizlisse@gmail.com. De kosten zijn 8 euro p.p. (contant af te rekenen op de avond zelf).
Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen voor de beste 3 teams en is de avond vooral een feest van herkenning met veel oh ja- en meezing-momenten. Tevens is er een hilarische ‘hoedje-af-hoedje-op-ronde’, waarbij uiteindelijk 1 persoon overblijft die een mooie prijs wint. Geef je snel op, want vol is vol.
We beloven dat het een feestje gaat worden. We zien je graag vrijdagavond 1 juli, maar vergeet je niet vooraf aan te melden. Volg ons ook op Facebook voor meer informatie en binnenkort alvast een aanwijzing voor de popquiz zelf: Popquiz Lisse.

Meer berichten