Logo lissernieuws.nl
De voormalige uitgeverij van De Hillegommer.
De voormalige uitgeverij van De Hillegommer. (Foto: Frans Out / Archief SVvOH)

Centrumwandeling met Vrienden van Oud Hillegom

  Activiteiten

De zomeravondactiviteiten van Stichting Vrienden van Oud Hillegom zijn onderweg. Op woensdagavond 3 augustus gaan we een Centrumwandeling maken. We starten om 19.00 uur vanaf Kwekerij Veelzorg en gaan dan naar het historische dorpscentrum van Hillegom. 

Niet overal is de geschiedenis zichtbaar voor wie aan het winkelen is, maar na deze avond meegewandeld te hebben met de Vrienden-vrijwilligers zult u een aantal panden en plekken met andere ogen bekijken, zoals de voormalige uitgeverij van De Hillegommer bij Drukkerij J.C. Kat en het stukje aflopend duin midden in de Hoofdstraat. Daarna is het gezellig napraten in de sfeervolle Holkamer op Kwekerij Veelzorg, het onderkomen van de stichting.

Start- en eindpunt is Kwekerij Veelzorg aan de Stationsweg 131. De prijs per deelnemer is € 5,00, inclusief versnapering na afloop in de Holkamer. Aanmelden is niet nodig.
Alle activiteiten en evenementen staan ook vermeld op de website www.vriendenvanoudhillegom.nl en daar vindt u de laatste stand van zaken. Het is bij twijfelachtig weer aan te raden om op de website te controleren of de activiteit doorgang vindt.
De volgende zomeractiviteiten zijn op woensdagavond 17 augustus wanneer we de Kunst en cultuur-route fietsen en op 31 augustus sluiten we af met de Villa-routewandeling.

Meer berichten