Afbeelding

De Mooij Bloemen viert lustrum

Zakelijk

Lisse • De winkel van De Mooij Bloemen in Lisse aan de Rooversbroekdijk 109 bestaat 5 jaar. Dat is voor het team reden genoeg voor een feestje. Zaterdag 17 december staat geheel in het teken van het lustrum.

Tussen 18.30 en 17.00 uur zijn klanten welkom in de winkel die geheel in kerstsferen is gebracht. Kerstbomen, decoratie en volop kerststukken om thuis ook helemaal in de juiste stemming te komen. Speciaal voor het jubileum is Louis van der Velde van Kaas & zo uit Katwijk de gehele dag aanwezig in de winkel met lekkere hapjes en delicatessen. Een traktatie voor de klanten, waarmee De Mooij Bloemen iedereen wil bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen 5 jaar.

De geschiedenis van het bedrijf gaat overigens veel verder terug. Ron de Mooij, die 5 jaar geleden de winkel in Lisse startte, heeft het niet van een vreemde. Zijn vader begon ruim 50 jaar geleden met de verkoop van bloemen op diverse markten en die traditie heeft Ron overgenomen. Het is een bloemenfamilie in hart en nieren. Nog altijd is De Mooij Bloemen op de markten te vinden in Woerden, Apeldoorn, Oudewater, Leerdam. Daarnaast is er iedere vrijdag een verkooppunt op Katwijk in een schuur.

De winkel in Lisse is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag kan men er terecht tussen 08.30 en 17.00 uur. De winkel aan de Rooversbroekdijk is goed bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid. De Mooij Bloemen verzorgt naast het bloemetje voor thuis ook boeketten en bloemstukken voor huwelijk, uitvaart en de zakelijke markt, bijvoorbeeld de tafelaankleding bij congressen of diners.

Uit de krant