Afbeelding

Ledenavond Harddraverijvereniging

woensdag 28 december 2016 15:33

Lisse n De Harddraverijvereniging Lisse en omstreken nodigt leden en aspirant-leden uit voor de jaarlijkse ledenavond op 13 januari in 't Poelhuys aan de Vivaldistraat 4.

Vanaf 19.30 start de inloop met koffie. Om 20:00 uur is het tijd voor de verkorte jaarvergadering. De agenda van deze vergadering staat op www.hdv-lisse.nl. Rond 21:00 uur serveert de familie Brouwer de traditionele oliebol en is er de trekking van de loterij. Dit alles onder muzikale omlijsting van de Lissese zangeres Anouk Kragtwijk en gitarist Jan van Til. Anouk studeert aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Ze houdt van verhalen vertellen, schrijven, sketches maken en zingen. Op de ledenavond zingt ze samen met Jan van Til, troubadour/zanger-gitarist.Hij heeft een uitgebreid en gevarieerd repertoire en naast concerten maakt hij muziek voor allerlei gelegenheden, zoals bruiloften, recepties en persoonlijke feesten.

De uitnodiging voor de ledenavond stond op de lidmaatschapskaart. Leden ontvangen dus geen aparte uitnodiging meer. Wie nog geen lid is, kan dat op deze avond worden voor 10 euro. Daarmee wordt de vereniging gesteund en kunnen de leden feesten op de ledenavond.