Afbeelding

WeddingFair in De Nachtegaal

Human Interest Uitgaan

Lisse - Aanstaande bruidsparen kunnen zich zondag 22 januari onderdompelen in de wereld van trouwspecialisten op de WeddingFair in De Nachtegaal.

De beurs biedt inspiratie en kennis onder het motto: organiseer de bruiloft die jijzelf wilt, niet de bruiloft die je wordt voorgeschreven. Op de fair begint de reis bij de drukker voor de uitnodigingen, er is een trouwambtenaar aanwezig en informatie over diverse locaties waar je kunt trouwen, dineren, feesten en zelfs overnachten. Natuurlijk is er bruidsmode en zijn er specialisten voor het trouwpak, de trouwringen, stralende looks: alles wat er bij een bruiloft komt kijken.

De entree is gratis en niemand gaat met lege handen naar huis. Bij binnenkomst ontvangt de bruid de nieuwste editie van de Trouwagenda, met handige tips, leveranciers, een budgetplanner, voorbeeld van draaiboek, lay-out, checklist en meer! Winkelwaarde 9,95 euro. Bezoekers kunnen gratis meedoen aan een workshop Moodboard. Een moodboard kan helpen om de trouwdag beter in beeld te krijgen. Door de losse gedachten op het moodboard bij elkaar te brengen wordt de puzzel van je trouwdag een plaatje. Het vertaalt je gedachten in beelden en kleuren.

Daarnaast zijn er dansdemo's en er is een Photo Booth te winnen voor de bruiloft. Door mee te doen aan de #loveandwin-actie kun je een hippe Selfie Kiosk winnen, die op de trouwdag ingezet wordt. Op de beurs kun je de Selfie Kiosk testen, je eigen selfie downloaden en meedoen.

De WeddingFair is op zondag 22 januari van 11.00 tot 17.00 uur te vinden in De Nachtegaal, Heereweg 10. Meer info op www.weddingfair.nl/trouwbeurs-lisse/

Uit de krant