De Lisser Kaninefaten hebben er tien echte Bevertjes bij! Het was daarom afgelopen zaterdag feest. | Foto: pr
De Lisser Kaninefaten hebben er tien echte Bevertjes bij! Het was daarom afgelopen zaterdag feest. | Foto: pr

10 Bevers geïnstalleerd bij Lisser Kaninefaten

Verenigingen

LISSE n Het was zaterdag 28 januari feest bij de Bevers van scoutinggroep de Lisser Kaninefaten. Er werden tien meisjes en jongens in de leeftijd van 5-7 jaar geïnstalleerd als Bever.

Nadat ze de Beverbelofte 'Ik beloof mijn best te doen een goede Bever te zijn, samen te spelen en samen te delen' hadden gezegd, kregen ze van de leiding hun oranje groepsdas om en de insignes voor op hun uniform. Hieraan kan iedereen zien dat ze echt lid van Scouting zijn. Elke Bever die geïnstalleerd werd, kreeg een groot applaus van de aanwezig ouders en opa's en oma's.
Naast de tien jongens en meisjes werd er ook nog een vrijwilliger geïnstalleerd als leiding van de Bevers. De middag werd afgesloten met een balspel op het grote grasveld bij het clubhuis van de groep. Veel vaders en moeders deden hier aan mee.

Om ook andere kinderen in de leeftijd van 5-7 jaar kennis te laten maken met de Bevers, is er op zaterdag 4 februari een vriendjes- en vriendinnetjesmiddag. Deze begint om 14:00 uur en duurt tot 16:00 uur en wordt gehouden in clubhuis de Kali op de hoek van de Loosterweg-Zuid en de Spekkelaan (over het bruggetje). Natuurlijk zijn ook jongens en meisjes die geen vriendje hebben bij de groep van harte welkom. Voor je het weet heb je een nieuw vriendje of vriendinnetje.

Meer info over de Lisser Kaninefaten? Kijk op www.kaninefaten.nl of mail naar info@kaninefaten.nl.

Uit de krant