Rob Pex ontvangt de vrijwilligersspeld van de Cultuur-Historische Vereniging Oud Lisse uit handen van voorzitter Eric Prince.
Rob Pex ontvangt de vrijwilligersspeld van de Cultuur-Historische Vereniging Oud Lisse uit handen van voorzitter Eric Prince. Foto: Arie in 't Veld

Vrijwilligersspeld VOL voor Rob Pex

Verenigingen

LISSE – Rob Pex, lid van de Cultuur-Historische Vereniging 'Oud Lisse' heeft de vrijwilligersspeld  2016 van de VOL ontvangen.

Door Arie in 't Veld

Voorzitter Eric Prince overhandigde hem die speld dinsdagavond tijdens de jaarvergadering van de VOL. De voorzitter roemde daarbij de al tientallen jaren durende inzet van Pex. Of het nu om allerlei historische zaken gaat, of om preciese registratie en veelzijdigheid in archiefwerk, Pex zet zich ervoor in. Hij verleent ook medewerking aan het VOL-blad en de boeksamenstelling, is actief voor de website en is daarnaast ook in de weer bij museum De Zwarte Tulp, Kasteel Keukenhof en Dever. "Jij hebt je sporen op vele fronten verdiend en het bestuur van de VOL wil je stimuleren vooral zo door te gaan. Ook als het wel eens tegen zit," aldus Prince.

Uit de krant