Startende ondernemers kunnen vaak wel wat hulp gebruiken. Daarom kun je tijdens de bijeenkomst twee workshops volgen. |
Startende ondernemers kunnen vaak wel wat hulp gebruiken. Daarom kun je tijdens de bijeenkomst twee workshops volgen. | Foto: pr.

Bijeenkomst voor startende ondernemers in de Bollenstreek

Zakelijk

Regio - Het startersevenement Kick:Start Bollenstreek is op donderdagavond 23 maart van 19.00 tot 22.00 uur in De Loft (Heereweg 345) in Lisse. Deze startersbijeenkomst is bedoeld voor oriënterende en net gestarte zzp'ers en ondernemers in de Bollenstreek. Het evenement helpt hen goed van start te gaan. Deelname is gratis.

Er is veel talent aanwezig in de Bollenstreek: goede ondernemers met slimme plannen. Toch doet de regio het economisch gezien minder dan gemiddeld. Kees Noort en Bart Sosef, initiatiefnemers van het event: "Wij vonden het de hoogste tijd om hier verandering in te brengen. Daarom zijn we begonnen met het organiseren van het Kick:Start-evenement."

Het programma
Bezoekers van het evenement kunnen twee workshops bijwonen. Zo vertelt Willeke Schalk van de Kamer van Koophandel (KvK) waar ondernemers aan moeten denken bij het starten of overnemen van een onderneming. Presentatiecoach Fleur Schiffelers geeft een workshop over de basisbeginselen van authentiek en indrukwekkend presenteren.
Deelnemen aan het startersevenement is gratis, maar wel graag vooraf aanmelden via deloftlisse.nl/kickstart

Uit de krant