Een muziekbingo en onbeperkt spareribs of sliptongetjes eten op zaterdag 25 maart. |
Een muziekbingo en onbeperkt spareribs of sliptongetjes eten op zaterdag 25 maart. | Foto: pr

Caféweek in De Engel

Algemeen Uitgaan

Lisse - Nog even en dan is het zover..... Caféweek 2017 gaat van start en Restaurant-cafe-hotel De Engel is er klaar voor! Tijdens de Caféweek is een cafébezoek nog leuker dan anders! Want meer dan 150 cafés in Nederland organiseren in de week van 21 t/m 26 maart allerlei bijzondere en leuke activiteiten voor een gezellige avond uit.

Hoe ziet het programma er bij De Engel uit?
Vrjjdag 24 maart VrijMiBo & Tapas
VrijMiBo is de welbekende vrijdagmiddagborrel en is bedoeld voor iedereen die na werktijd nog even wil bijkletsen, borrelen en de regelmaat van alledag van zich wil afschudden. Kortom, ontspannen het weekend in na de VrijMiBo! Neem alle collega's mee. Tijdens de VrijMiBo kunnen de gasten zich tegoed doen aan overheerlijke tapas die door De Engel worden aangeboden! Aanvang 17.00 uur.

Zaterdag 25 maartMuziekbingo en onbeperkt spareribs
Een gezellige avond in het café met een nieuw speciaal voor de Caféweek bedacht concept: 'Muziekbingo'. Deelnemers krijgen een bingokaart met daarop een aantal titels en artiesten. Zodra zij het liedje voorbij horen komen tijdens de avond, strepen ze deze van de bingokaart af. Ondertussen kunnen gasten bij dit concept natuurlijk heerlijk meezingen en een lekker drankje drinken. Deze avond serveren we ook in combinatie onbeperkt spareribs of sliptongetjes. Aanvang 19.00 uur, van tevoren inschrijven!
Een avond die je absoluut niet mag missen!

Zondag 26 maartLive muziek 
Als spetterende afsluiting van de Caféweek is er livemuziek in restaurant-café-hotel De Engel. Deze middag wordt muzikaal omlijst door de band Good Ol' Boys.  Het begint om 15.00 uur en de minimum leeftijd is 18 jaar.
Entree is gratis.

Uitgebreide info omtrent alle activiteiten is te vinden op de website www.restaurant-de-engel.nl. Restaurant-cafe-hotel De Engel is te vinden aan de Heereweg 386.

Uit de krant