Afbeelding
Foto: pr

Gezamenlijke maaltijd van seniorenwerk Lisserbroek

Algemeen Welzijn

Lisserbroek - Vanwege het grote succes met meestal zo'n 70 tot meer dan 80 deelnemers, en de stijgende behoefte,  zijn er dit seizoen 11 soosmaaltijden aan de eettafel van seniorenwerk Lisserbroek, in samenwerking met Stichting Maatvast. 

Daarnaast zijn er ook nog twee speciale edities met kerst en de jaarlijkse uitgaansdag. De maaltijd van 28 maart start om 17.00 uur in dorpshuis De Meerkoet aan de Krabbescheerstraat 1. Aanmelden is verplicht. Voor informatie en aanmelding  kunt u bellen met Ineke Croese (418442) of met Cok van Beek van De Meerkoet (413457). 

Het seniorenwerk Lisserbroek organiseert wekelijks verschillende activiteiten in dorpshuis De Meerkoet. Elke donderdagochtend wordt er gekoersbald, elke woensdagmiddag is er Meer Bewegen voor Ouderen. Dinsdag en donderdagmiddag kan er gebiljart worden. Dinsdagmiddag is er bridgen en een inloopmiddag.

Naast deze vaste activiteiten organiseert het Comité Senioren Lisserbroek ook bijzondere middagen rond Sinterklaas, Kerst en Pasen. Het seizoen wordt ieder jaar afgesloten met een uitgaansdag.
 
 

Uit de krant