Voor de opvang van honden en katten is geld nodig. Daarom zoekt Dierenasiel Offem collectanten die een uurtje over hebben (of meer....) |
Voor de opvang van honden en katten is geld nodig. Daarom zoekt Dierenasiel Offem collectanten die een uurtje over hebben (of meer....) | Foto: pr

Dierenasiel Offem zoekt collectanten in Lisse en omstreken

Algemeen Vrijwilligers

Regio - Stichting Dierenopvangcentrum Noordwijk verzorgt al jaren de opvang en herplaatsing van zwerfhonden, zwerfkatten en overige huisdieren. Het dierenasiel Offem probeert de dieren een zo goed mogelijk tijdelijk verblijf te bieden in het asiel.

Om dit te helpen bekostigen wordt er jaarlijks een huis-aan-huiscollecte georganiseerd in de gemeente Noordwijk, Noordwijkerhout/De Zilk, Lisse en Hillegom. De collecte vindt dit jaar plaats van dinsdag 18 tot en met zaterdag 22 april.

Voor alle gemeenten zoekt het asiel nog enthousiaste collectanten. Mocht u een uurtje (of meer…) over hebben, geef u dan op als collectant! U mag er de hele week over doen. Het collectegeld zal worden ingezet om de opvangkosten te financieren. U kunt u opgeven door te bellen naar collectecoördinator Margreet de Jong, telefoon 071-3617185 of door uw gegevens te mailen naar dierenasielnoordwijk@gmail.com.
 

Uit de krant