Marjo zorgt er met haar team voor dat er 19 april toch weer een heerlijke Indische maaltijd wordt geserveerd.
Marjo zorgt er met haar team voor dat er 19 april toch weer een heerlijke Indische maaltijd wordt geserveerd. Foto: pr

Team Marjo helpt eetcafé 19 april uit de brand

Algemeen Vrijwilligers

Lisse - Eetcafé Salvatori was naarstig op zoek naar een nieuw kookteam voor 19 april. De Syriërs Jamal en Samar kunnen niet meer koken voor de gasten, omdat hun taalcursus verplaatst is naar de woensdag.

Inmiddels is er een nieuw team geformeerd, maar de vrijwilligers zullen eerst meelopen en ingewerkt moeten worden. Dus... de nood is aan de man. Maar daar is de onvolprezen kok Marjo, op wie geen beroep te veel is. Zij wil met haar team de leegte wel opvullen. Dus krijgen de eters op de 19e weer een overheerlijke Indische maaltijd voorgeschoteld waar je op voorhand al van kunt watertanden. Natuurlijk ook hiervoor weer een welkom aan iedereen. De slogan Kom kennismaken en proeven en genieten van een unieke sfeer geldt nog steeds, en... vergeet je mok niet. Het eetcafé is geopend vanaf 17.30 uur. Maaltijd: tussen 18.00 en 19.30 uur. Kosten: volwassenen € 4,= en kids t/m 12 jaar € 2,=.

Aanmelden maandag 17 april bij Anneke Boogerd, alleen telefonisch: 0641970366. Let op: van 08.00 tot 08.30 uur kunnen alleen buurtbewoners zich aanmelden, tot 50 procent van het totale maximum aantal. Van 08.30 tot 09.00 uur kunnen alle overige belangstellenden zich aanmelden voor de maaltijd.

Uit de krant